Close
Type at least 1 character to search
Back to top

BEELDEND KUNSTENAAR

BEELDEN

Ik heb altijd beelden willen maken die mensen raken. Die een beleving teweeg brengen Ik maak beelden die je herinneren aan je edelste gevoelens. De gevoelens die je nauw verbinden met een ander mens. Omdat ik denk dat dit het belangrijkste is in het leven:

To love and to be loved

MISSIE

Mijn missie als kunstenaar en als mens is te onderzoeken en te ervaren wat liefde is Liefde te leren uit dagelijkse interactie en uit te dragen in hoe ik mij gedraag. Om liefde te vertalen naar monumenten en beelden die anderen en mijzelf helpen te herinneren waarom wij zijn

GEDENKBEELDEN

Een beeld maken ter herinnering aan iemand is een hele bijzondere opdracht. Het uitgangspunt is de herinnering van de familieleden. Ik ga in gesprek met de nabestaanden en luister. Ik vraag ze naar hun herinneringen van de overledene, wat deze persoon zo bijzonder maakte, waarom ze van haar/hem hielden. Wat ik dan krijg is meestal een schat aan prachtige verhalen en liefdevolle anekdotes. Aan mij is dan de schone taak om al die herinneringen te vertalen naar een beeld. Een dankbare taak want de familieleden zitten hierop te wachten.